Alt en jente kan ønske seg

Nå sitter jeg og ser på alt en jente kan ønske seg på tv3, offamei begynne nesten og gråte hver gang jeg ser den, den er så trsit samtidig som søt. Helt klart en av yndlingsfilmene mine, er egentlig ikke noe fan av sånne skrek filmer jeg assa, liker best komedie, hihi :-) Men nå skal jeg se slutten mens jeg prøver og overleve den fine pollen alergien min som jeg elser av hele mitt hjerte <3<3<3<3<3- Rikke

God ettermidag i stugon!

Nå sitter jeg barnevakt for verdens herligste lillebror, han  sitter og ser på etteler annet på nrk-super.. Så det er jo morsomt. Jeg sitter bare og venter på at stefaren min skal kommme hjem igjen, så da skal jeg ut og leke med Silje og Hanna Sofie:) Så det blir sikkert korselig. Jeg skal faktisk INGEN ting i påsken, det er jo kjedelig.. Men Men sån er livert men nå skal jeg ordne meg så da prekas me


Er han ikke bare herlig? 

Skal du noe i påsken eller skal du følge bølgen min?

Rike


Biber likhet?

Jeg trudde det var Justin Biber først men når jeg så hun opnet munnen og leste hvem det var som sang så så jeg at det var en som heter Dani Shay som synger og lingner nesten på prikken på JB, på noen videoer og noen ikke! Men vertfall Hva syns du, ligner hun på Justin Bieber? 

Rikke

Da setter vi igang en må gjøre video!

Nå har jeg og silje bestemt oss for og ha en må gjøre video, dere kan ta noe som er litt morsomt som man kan gjøre så velge vi ut noen av tingene, men dere kan ikke si at vi skal gjøre noe med mel eller egg, pga alergien til Rikke :-)


Og til dere som lurer så har Silje vert i begravelse i dag, også nå er henne hos kusinen sin, jeg aner ikke om hun får blogget men vi får se da vettu :)

Rikke& Silje


Påskeferie is here

Nå har jeg nettop kommet hjem fra skolen og det er endelig påskeferie, det har jeg lenktet etter lenge! Men vertfall så sitter jeg her med smerter i beine, eller smert og smerter det er bare det at foten min soverog det stikkerlitt.. Du har vel også opplevd det? Men nå skal jeg ikke tenke på skoeln i det hele tatt siden det er påskeferie og det er bare deili. Jeg trur ikke at jeg skal så mye spesielt i påsken så det blir nokk bare og være hjemme og kose seg med familen og venner :-)


Skal du noe i påsken?

Rikke


I'm home from scool

Nå sitte jeg her og spiser pomfits, lenge leve sunnhetern.. Men vertfall så skal jeg snart gjøre lekser den fantastiske herlige naturfagsleksa. Men etterpå skal jeg på dommerkurs med fotballen, selvom jeg dømte i fjor kan det være lurt og få friska opp noe i hukommelsen. Også skal jeg dra rett på håndball trening :-) Det blir nokk sikkert noen bilder så da får vi se hva som skjer da vettu.


Webcam bilde er altid morro!

Rikke ♥


Skoleblogging

Heihei :) Nå er jeg og Hanna Kristine igjen på skolen, vi øver på dansen som vi skal framføre i musikktimen etter påsken.. men det går ikke så bra fordi det er så mye tik tok, tik tok ! :P Ikke sant, men på slutten går det jo ganske bra ! :)
Etterpå skal jeg på Buskerud Storsenter (bs) for å shoppe litt!. Og etter det skal jeg på trening ! :D
Nå som det begynner å nærme seg sommeren og alt det greiene ! Får se hva jeg skal ha, kanskje jeg legger ut bilder av det etterpå !
Silje ♥

Joggetur !

Heihei :) 

Det blir ikke så langt innlegg, fordi jeg skal snart dusje.

Nå har jeg vært hjemme i 1 eller 2 timer .. Men før det så var jeg og Julie på joggetur ! Vi jogga først til Rema 1000 for å kjøpe is, men det hadde de ikke ( TEIT !) Så da fant vi ut at vi likegodt kunne jogge til SPAR ved Ekenes der borte. Fordi vi skulle ha IIIS ! 
Så gikk vi til kirken med isen,. så kom guttene fra fotballen (Robin, Markus(påsykkel), Sondre, Simen,Lars & Daniel) lenger bak kom Lasse & Viljar syklende ! :P Men jeg vil jo si at jeg og Julie var veldig flinke i daag da !

Silje ♥ 


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


April 2011

kategorier


Blogg
Foto
Hverdag
Konkuranser
Mote
Outfit

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits