S V E R I G E !

HeiHei :)

Igår var jeg i Sverige :D  Jeg shoppa goodis, klær & skoo. Senere i dag skal jeg ut på hytta, hytta ligger i Svelvik. Det er ganske deilig og ikke ha hytta så langt unna seg..det tar ca 45 min å kjøre diit. Vi skal være på hytta til søndag. Her er det bilder av hva jeg kjøpte i Sverige ! :)) 

//Din sko 350kr


//Din sko 350kr (tror jeg )


//Bluse 249kr - Cubus


//Bikini overdel & underdel 99kr per del - Ginatricot //Godis 75kr - GottebitenSkal du til Sverige i påsken, hva pleier du å kjøpe da ?
Har du hytte, er den langt unna ?

- Silje♥


Stallen

HeiHei:) Idag har jeg vært i stallen, og passa på Cold :D Han er syk, men begynner å bli bedre nå da. så det blir bra. Mamma har bursdag idag, så nå feirer vi bursdagen hennes. Marte er hos meg nå, men jeg skal sove hos hu i natt da så skal vi til Sverige i morra :) Kjøpe goodis og hesteutstyr :D Er ikke sikkert  jeg kjøper så mye hesteutsyr siden jeg har ikke så mye pengern¨nå, har brukt opp alle ! :D Hihihh, shopping vettu ! <3

Meg & Cold <3 Love you !


Min herlige kusine !! <3

Hva har dere gjort i dag ?? 

- Silje & Marte ♥ 

Summer love

 Sommeren er her, knall blå himmel, sola steiker og vi blir BRUNE!! Det er så deili at det ar blitt så varmt, I skyggen av kjære solbergelva er det 22 grader hva er det i sola da? Jo nemmelig 32,2 grader  VI ELSKER SOMMÆN♥

Hvor mange grader er det hos deg?

- Rikke & silje 

Spørsmålsrunde :)

Ja, da skal vi ha spørsmålsrunde.. så hvis det er noe dere lurer på så spør! Vi svarer på alt som vi følger for, så lenge det ikke se skikkelig personlig.
Så spør i vei ! <3

Hva lurer dere på ??

Rikke & Silje♥

Vi vil lese bloggen DIN !

Heihei :¨)

Overskriften sier vel alt, så det er bare å skrive bloggen sin på komentarene, så skjekker vi den og komenterer ! <3
Fint om dere fortsetter å lese bloggen våår, så skal vi prøve å følge ed på deres også :DRikke & Silje ♥

Rikke natter over!

Heihei :) 

Idag skal Rikke sove over hos meg, og vi skal koooooose oss masse ! Ha det skikkelig gøy sammen og kanskje dygne. Vi kan ikke lage del 2 i dag, siden den skal vi lage hos Rikke.. Men morra til Rikke er dårlig, så får ikke gjort det i dag. Men det tar sikkerrt ikke så lang tid før vi gjør det :)  Jeg tror det kommer et nytt innlegg av innkjøp denne uken, har ikke hatt kameraet mitt.. siden det er i Svelvik(hytta), fordisøstra mi skulle apsulutt ha det meg .. Men, men samma det :))) <3

 Skal dere ha noen overnattingsgjester idag ?? 
 
SIlje & Rikke ♥

Blogg vs Blogg

Nå tenkte vi at vi skulle kjøre igang en liten vs. Vinneren får en annbefaling Og link i et innlegg :) Vi avslutter konkuransen når vi føler at det er nokk folk med, så meld dere på fortfortfortfort!!Husk må gjøre video- Del to blir lagd i morgen!

- Rikke & Silje

16.apr.2011

Nå sitter vi og drikker cola og er nettop ferdig med del 1 i må gjøre videoen. Dere burde glede dere kjempemye til og se den, hihi :-) Men i hvert fall så har jeg Rikke vært ute med Ida, Lincy & Madelen, det var kjempekoselig! 
Og jeg Silje har vært i byen med Hanna Kristine , og shoppa.. men det blei ikke så mye siden hadde ikke så mye penger :) hihi, men jeg skal være med Rikke i morra også, og da skal vi lage ''må gjøre video del 2'' :D 

Det kommer et nytt innlegg av hva jeg har kjøpt denne uken ! :) ♥Hva har dere gjort i dag ??
Hva syns dere om å ha ''må gjøre video'' ?

Rikke & Silje♥

  

Hot or Not

Kjolen til Lady gaga?

Rikke

Cupcakes!

Heihei :) 

Nå skal jeg og  Marte ned å bake cupcakes, nammnammii ! Etter det så skal Marte på bursdag (påkinon), så skal jeg kanskje på kino etterpå :D
Kanskje vi skal ha photoshoot ettepå også, så det kan hende at jeg legger ut bilder av det senere + bilder av de gode cupcakes'a våre !!!
Liker du cupcakes ?

Silje ♥ 

Du er så FUNNY !

Haha, nå sitter jeg å ler skikkelig mye, fordi når Marte(kusina mi) halvsover, og jeg spør hu om noe så svarer hu noe helt annet + at hu sover med øya halveis oppe !
Jeg spurte hu om når vi skulle stå opp i morra for å bake ! Så sa hu '' på veggen'' :P hahahha, Så spurte jeg '' skal du starte på håndball?'' Hu : mhmm !
Jeg: Hva hadde du gjort hvis jeg spurte ******  uten om at du visste det !? Hu: hmhmhmhmh, jeg ville gått ut og sparka rundt meg, og så ville jeg fått vondt ! :O
Jeg: det er så kjedelig når du ikke vil døyne med meg, kan du ikke det da .. Hu: Jeg holder på, SLAPP AV !

Hahahhahahaahhahahaa, hu er sikkelig morsom !!! Holder på å le meg ihjæl snart !!!! <3

Haha, syns du det var morsomme svar ??
Har du en så rar kusine, som svarer på noe helt annet enn det du spør om ?Silje & En halvsovende Marte ! ♥

Natta - NÆÆÆT !

Heihei :)

Jeg er med Marte (kusina mi) nå og vi skal egentlig legge oss nå.. det er jo egentlig natta, men vi er litt hypre så får ikke sove ! :)
hihiihihi, har fått i oss sikkert 3 brus hver + burn, masse sukkerbiter(nammish), godis og en hel haug med kake ! :) hihihih, Sånn går det når man kjøper så masse tiiiiing !!!!!!! <3 Men det er jo NAMMISH daaa ! :D

Som sagt skal vi ha ''må gjøre video'' Så det er bre å komme med forslag på inlegget nedenfor :) men husk at dere ikke kan ha noe med mel eller egg pga. Rikke's allergi :DPleier du å bli hyper av så mye godis osv.. ?

Silje ♥

Ukens favorittsang

Chris Medina - What Are Words

Rikke

Vælkommanes

Hei, vi er to jenter fra Solbergelva som spiller håndball. Vi skal blogge om det som interisserer oss, mote, venner & trening. Vi skal blogge så mye vi kan. Vi skal prøve og oppdatere så mye som mulig minst 2 innleg ver dag.

Her er oss da. Vi blogges :-)

Rikke & Silje ♥

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


April 2011

kategorier


Blogg
Foto
Hverdag
Konkuranser
Mote
Outfit

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits