S V E R I G E !

HeiHei :)

Igår var jeg i Sverige :D  Jeg shoppa goodis, klær & skoo. Senere i dag skal jeg ut på hytta, hytta ligger i Svelvik. Det er ganske deilig og ikke ha hytta så langt unna seg..det tar ca 45 min å kjøre diit. Vi skal være på hytta til søndag. Her er det bilder av hva jeg kjøpte i Sverige ! :)) 

//Din sko 350kr


//Din sko 350kr (tror jeg )


//Bluse 249kr - Cubus


//Bikini overdel & underdel 99kr per del - Ginatricot //Godis 75kr - GottebitenSkal du til Sverige i påsken, hva pleier du å kjøpe da ?
Har du hytte, er den langt unna ?

- Silje♥


Stallen

HeiHei:) Idag har jeg vært i stallen, og passa på Cold :D Han er syk, men begynner å bli bedre nå da. så det blir bra. Mamma har bursdag idag, så nå feirer vi bursdagen hennes. Marte er hos meg nå, men jeg skal sove hos hu i natt da så skal vi til Sverige i morra :) Kjøpe goodis og hesteutstyr :D Er ikke sikkert  jeg kjøper så mye hesteutsyr siden jeg har ikke så mye pengern¨nå, har brukt opp alle ! :D Hihihh, shopping vettu ! <3

Meg & Cold <3 Love you !


Min herlige kusine !! <3

Hva har dere gjort i dag ?? 

- Silje & Marte ♥ 

Kan noen hjelpe meg men en liten ting?

Jeg kom over en siden som selger sminke, aner ikke omdu har hørt om den før eller noe, men det jeg lurer på er om det er et bra merke Elf, altså sminke vetikke om det er noe kødd eller om det er bra det er ganske billug så jeg bare lurer på har du noe sminke derifra? Eller er sminken bra?

Eyes Lips Face

Rikke

Alt en jente kan ønske seg

Nå sitter jeg og ser på alt en jente kan ønske seg på tv3, offamei begynne nesten og gråte hver gang jeg ser den, den er så trsit samtidig som søt. Helt klart en av yndlingsfilmene mine, er egentlig ikke noe fan av sånne skrek filmer jeg assa, liker best komedie, hihi :-) Men nå skal jeg se slutten mens jeg prøver og overleve den fine pollen alergien min som jeg elser av hele mitt hjerte <3<3<3<3<3- Rikke

Summer love

 Sommeren er her, knall blå himmel, sola steiker og vi blir BRUNE!! Det er så deili at det ar blitt så varmt, I skyggen av kjære solbergelva er det 22 grader hva er det i sola da? Jo nemmelig 32,2 grader  VI ELSKER SOMMÆN♥

Hvor mange grader er det hos deg?

- Rikke & silje 

Vi er med i konkuranse!

Man kan vinne dette fine sette med forskjellige ting fra alt fra sminke til neglelakk til negler så det er ikke noe dorlige saker hihi! Bli med i den du også da vell :-) Trykk på linken her og bli med i konkuransen du også.

- Rikke & Silje♥

Spørsmålsrunde :)

Ja, da skal vi ha spørsmålsrunde.. så hvis det er noe dere lurer på så spør! Vi svarer på alt som vi følger for, så lenge det ikke se skikkelig personlig.
Så spør i vei ! <3

Hva lurer dere på ??

Rikke & Silje♥

Vi vil lese bloggen DIN !

Heihei :¨)

Overskriften sier vel alt, så det er bare å skrive bloggen sin på komentarene, så skjekker vi den og komenterer ! <3
Fint om dere fortsetter å lese bloggen våår, så skal vi prøve å følge ed på deres også :DRikke & Silje ♥

Rikke natter over!

Heihei :) 

Idag skal Rikke sove over hos meg, og vi skal koooooose oss masse ! Ha det skikkelig gøy sammen og kanskje dygne. Vi kan ikke lage del 2 i dag, siden den skal vi lage hos Rikke.. Men morra til Rikke er dårlig, så får ikke gjort det i dag. Men det tar sikkerrt ikke så lang tid før vi gjør det :)  Jeg tror det kommer et nytt innlegg av innkjøp denne uken, har ikke hatt kameraet mitt.. siden det er i Svelvik(hytta), fordisøstra mi skulle apsulutt ha det meg .. Men, men samma det :))) <3

 Skal dere ha noen overnattingsgjester idag ?? 
 
SIlje & Rikke ♥

God ettermidag i stugon!

Nå sitter jeg barnevakt for verdens herligste lillebror, han  sitter og ser på etteler annet på nrk-super.. Så det er jo morsomt. Jeg sitter bare og venter på at stefaren min skal kommme hjem igjen, så da skal jeg ut og leke med Silje og Hanna Sofie:) Så det blir sikkert korselig. Jeg skal faktisk INGEN ting i påsken, det er jo kjedelig.. Men Men sån er livert men nå skal jeg ordne meg så da prekas me


Er han ikke bare herlig? 

Skal du noe i påsken eller skal du følge bølgen min?

Rike


Blogg vs Blogg

Nå tenkte vi at vi skulle kjøre igang en liten vs. Vinneren får en annbefaling Og link i et innlegg :) Vi avslutter konkuransen når vi føler at det er nokk folk med, så meld dere på fortfortfortfort!!Husk må gjøre video- Del to blir lagd i morgen!

- Rikke & Silje

Outfit 16. April

Silje


Rikke


Synes?

Rikke & Silje

16.apr.2011

Nå sitter vi og drikker cola og er nettop ferdig med del 1 i må gjøre videoen. Dere burde glede dere kjempemye til og se den, hihi :-) Men i hvert fall så har jeg Rikke vært ute med Ida, Lincy & Madelen, det var kjempekoselig! 
Og jeg Silje har vært i byen med Hanna Kristine , og shoppa.. men det blei ikke så mye siden hadde ikke så mye penger :) hihi, men jeg skal være med Rikke i morra også, og da skal vi lage ''må gjøre video del 2'' :D 

Det kommer et nytt innlegg av hva jeg har kjøpt denne uken ! :) ♥Hva har dere gjort i dag ??
Hva syns dere om å ha ''må gjøre video'' ?

Rikke & Silje♥

  

Hot or Not

Kjolen til Lady gaga?

Rikke

Cupcakes!

Heihei :) 

Nå skal jeg og  Marte ned å bake cupcakes, nammnammii ! Etter det så skal Marte på bursdag (påkinon), så skal jeg kanskje på kino etterpå :D
Kanskje vi skal ha photoshoot ettepå også, så det kan hende at jeg legger ut bilder av det senere + bilder av de gode cupcakes'a våre !!!
Liker du cupcakes ?

Silje ♥ 

Du er så FUNNY !

Haha, nå sitter jeg å ler skikkelig mye, fordi når Marte(kusina mi) halvsover, og jeg spør hu om noe så svarer hu noe helt annet + at hu sover med øya halveis oppe !
Jeg spurte hu om når vi skulle stå opp i morra for å bake ! Så sa hu '' på veggen'' :P hahahha, Så spurte jeg '' skal du starte på håndball?'' Hu : mhmm !
Jeg: Hva hadde du gjort hvis jeg spurte ******  uten om at du visste det !? Hu: hmhmhmhmh, jeg ville gått ut og sparka rundt meg, og så ville jeg fått vondt ! :O
Jeg: det er så kjedelig når du ikke vil døyne med meg, kan du ikke det da .. Hu: Jeg holder på, SLAPP AV !

Hahahhahahaahhahahaa, hu er sikkelig morsom !!! Holder på å le meg ihjæl snart !!!! <3

Haha, syns du det var morsomme svar ??
Har du en så rar kusine, som svarer på noe helt annet enn det du spør om ?Silje & En halvsovende Marte ! ♥

Natta - NÆÆÆT !

Heihei :)

Jeg er med Marte (kusina mi) nå og vi skal egentlig legge oss nå.. det er jo egentlig natta, men vi er litt hypre så får ikke sove ! :)
hihiihihi, har fått i oss sikkert 3 brus hver + burn, masse sukkerbiter(nammish), godis og en hel haug med kake ! :) hihihih, Sånn går det når man kjøper så masse tiiiiing !!!!!!! <3 Men det er jo NAMMISH daaa ! :D

Som sagt skal vi ha ''må gjøre video'' Så det er bre å komme med forslag på inlegget nedenfor :) men husk at dere ikke kan ha noe med mel eller egg pga. Rikke's allergi :DPleier du å bli hyper av så mye godis osv.. ?

Silje ♥

Biber likhet?

Jeg trudde det var Justin Biber først men når jeg så hun opnet munnen og leste hvem det var som sang så så jeg at det var en som heter Dani Shay som synger og lingner nesten på prikken på JB, på noen videoer og noen ikke! Men vertfall Hva syns du, ligner hun på Justin Bieber? 

Rikke

Da setter vi igang en må gjøre video!

Nå har jeg og silje bestemt oss for og ha en må gjøre video, dere kan ta noe som er litt morsomt som man kan gjøre så velge vi ut noen av tingene, men dere kan ikke si at vi skal gjøre noe med mel eller egg, pga alergien til Rikke :-)


Og til dere som lurer så har Silje vert i begravelse i dag, også nå er henne hos kusinen sin, jeg aner ikke om hun får blogget men vi får se da vettu :)

Rikke& Silje


Påskeferie is here

Nå har jeg nettop kommet hjem fra skolen og det er endelig påskeferie, det har jeg lenktet etter lenge! Men vertfall så sitter jeg her med smerter i beine, eller smert og smerter det er bare det at foten min soverog det stikkerlitt.. Du har vel også opplevd det? Men nå skal jeg ikke tenke på skoeln i det hele tatt siden det er påskeferie og det er bare deili. Jeg trur ikke at jeg skal så mye spesielt i påsken så det blir nokk bare og være hjemme og kose seg med familen og venner :-)


Skal du noe i påsken?

Rikke


Ukens favorittsang

Chris Medina - What Are Words

Rikke

I'm home from scool

Nå sitte jeg her og spiser pomfits, lenge leve sunnhetern.. Men vertfall så skal jeg snart gjøre lekser den fantastiske herlige naturfagsleksa. Men etterpå skal jeg på dommerkurs med fotballen, selvom jeg dømte i fjor kan det være lurt og få friska opp noe i hukommelsen. Også skal jeg dra rett på håndball trening :-) Det blir nokk sikkert noen bilder så da får vi se hva som skjer da vettu.


Webcam bilde er altid morro!

Rikke ♥


Skoleblogging

Heihei :) Nå er jeg og Hanna Kristine igjen på skolen, vi øver på dansen som vi skal framføre i musikktimen etter påsken.. men det går ikke så bra fordi det er så mye tik tok, tik tok ! :P Ikke sant, men på slutten går det jo ganske bra ! :)
Etterpå skal jeg på Buskerud Storsenter (bs) for å shoppe litt!. Og etter det skal jeg på trening ! :D
Nå som det begynner å nærme seg sommeren og alt det greiene ! Får se hva jeg skal ha, kanskje jeg legger ut bilder av det etterpå !
Silje ♥

Joggetur !

Heihei :) 

Det blir ikke så langt innlegg, fordi jeg skal snart dusje.

Nå har jeg vært hjemme i 1 eller 2 timer .. Men før det så var jeg og Julie på joggetur ! Vi jogga først til Rema 1000 for å kjøpe is, men det hadde de ikke ( TEIT !) Så da fant vi ut at vi likegodt kunne jogge til SPAR ved Ekenes der borte. Fordi vi skulle ha IIIS ! 
Så gikk vi til kirken med isen,. så kom guttene fra fotballen (Robin, Markus(påsykkel), Sondre, Simen,Lars & Daniel) lenger bak kom Lasse & Viljar syklende ! :P Men jeg vil jo si at jeg og Julie var veldig flinke i daag da !

Silje ♥ 

wants fra bikbok

Skal vertfall ha den USA genseren, selom jeg ikke har så mye penger, men da får jeg enten grave litt i lommeboka, eller bare jobbe litt exstra så blir det vell litt penger og få :-)

Noe du syns er fint, eller kanske du har det`?

Vi blogges da

Rikke 

Foto; Blomster
Foto; Rikke Oline

Hva syns du?

Rikke
Vælkommanes

Hei, vi er to jenter fra Solbergelva som spiller håndball. Vi skal blogge om det som interisserer oss, mote, venner & trening. Vi skal blogge så mye vi kan. Vi skal prøve og oppdatere så mye som mulig minst 2 innleg ver dag.

Her er oss da. Vi blogges :-)

Rikke & Silje ♥

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


April 2011

kategorier


Blogg
Foto
Hverdag
Konkuranser
Mote
Outfit

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits